Erkende
zorgaanbieder

Beroepsverenigingen


De praktijk is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en alle partners beschikken over de vereiste beroepsregistraties. Er is een klachtenregeling volgens de Wkggz (wet klachten en geschillen gezondheidszorg), hiervoor is de praktijk aangesloten bij het NIBIG zie; www.nibig.nl.
Daarnaast voldoen we aan de voorwaarden van de AVG. Zie de handleiding AVG.

medicas-logo


Via de website van MediCas vindt u onze leverings- en betalingsvoorwaarden zie www.medicas.nl.


Wat kost het ?

Financieel


Praktijk Fer Senders heeft als erkend zorgverlener contracten met de gemeenten in de regio Zuidoost Brabant, dat zijn; Geldrop-Mierlo, Aalst-Waalre, Nuenen, Son & Breugel, Helmond en de Peelgemeenten, Eindhoven, Heeze, Leende, Cranendonck en Valkenswaard.

 

U kunt in aanmerking komen voor financiŽle vergoeding van behandeling als u in een van bovenstaande gemeenten woonachtig bent met een verwijzing van huisarts, GZ-psycholoog, kinderarts, plaatselijk CMD en WIJ-Eindhoven.

Voor particuliere hulp kunt u ook bij ons terecht. U krijgt dan maandelijks een rekening van de praktijk die u rechtstreeks aan ons betaalt. Mogelijk kunt u de behandelkosten verrekenen bij de belastingaangifte.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de behandeling gedeeltelijk binnen de aanvullende verzekering. Informeer u hierover bij uw zorgverzekeraar. Het tarief is Ä 75,00 per consult van 45 minuten.

Ten gevolge van de trage administratieve procedures bij gemeentes kan de wachttijd 2 maanden zijn, informeer hiernaar bij ons.